Tipariti

Urvic, înapoi pe ecrane

URVIC, faimoasa mascotă canină a mărcii KLEBER, se întoarce pe ecrane: o miniserie de 10 cu aventurile lui și proiectată pentru web va fi online pe tot parcursul anului 2016. Nu uita să distribui pe rețelele tale sociale.

Poate deja ai observat că de la începutul lu 2016, Urvic's s-a întors! Boxerul curios și entuziast a fost mascota oficială a KLEBER încă din 1971. Acum este vedeta câtorva filmulețe pentru web și a multor aventuri diferite. La începutul anului, momentul hotărârilor noi, Urvic a trecut prin testul său MOT . Cum este mereu mai bine să călătorești cu prieteni buni, de Sfântul Valentin , Urvic și-a căutat partenerul ideal în aplicația ‘Tindog’.

În ultimul clip postat online din 29 martie și intitulat ‘Urvic se pregătește pentru toate anotimpurile , câinele nostru preferat îți dă jos căciula de lână, cizmele de blană și masca de schi pentru a căuta o pereche de ochelari de soare, anunțându-ne sosirea vremii frumoase de vară. Este ocazia perfectă ca și tu să te asiguri că ai parte de cel mai bun echipament pentru a conduce în siguranță.

La fel ca Urvic, prinde toate aceste clipuri pe site-ul KLEBER în 17 limbi diferite, sau în franceză pe canalul de Youtube Kleber Europe , ca și e pagina de Facebook LeTourdeKleber . Să clefăi, ăăă, adică … să te uiți și să distribui cât mai mult!