Tipariti

KLEBER, furnizor oficial al Tour de France în 2015

Partener de încredere de 10 ani, marca KLEBER va fi anul acesta furnizorul oficial al Tour de France, desfășurat în perioada 4 iulie - 26 iulie. Cea mai bună alegere, în fiecare zi!

Partener de încredere de 10 ani, marca KLEBER a fost aleasă anul acesta furnizorul oficial de anvelope pentru Tour de France. Marca a cărei emblemă este un boxer va echipa cu anvelope Quadraxer 40 de vehicule ale echipei de management pe timpul cursei, va cântări furgonetele și va regla presiunile din caravană pentru a asigura deplina siguranță a echipelor.

Având 12 milioane de telespectatori, Tour de France este cel de-al treilea eveniment sportiv internațional, după Jocurile Olimpice și Campionatul Mondial de Fotbal. O oportunitate remarcabilă pentru KLEBER de a-și demonstra performanțele și profesionalismul. Caravana sa publicitară, păzită de un boxer uriaș, numără 14 autocaravane și 5 vehicule, ceea ce o transformă în cea de-a treia caravană nealimentară preferată de public. Iar popularitatea sa crește începând cu 1948: în fiecare an, sunt distribuite 300.000 de articole și ascultătorii postului de radio France Bleau se luptă să câștige 100 de invitații oferite de KLEBER la punctul de plecare și punctul de sosire al Turului.
Un serviciu digital complet este programat în fiecare etapă a Turului, cu publicarea și lansarea zilnică a jocurilor pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/LeTourdeKleber . Va exista, de asemenea, o pagină online dedicată KLEBER pe site-ul caravanei și aplicații speciale, iar marca KLEBER va fi evidențiată pe paginile oficiale de pe rețelele de socializare ale Tour de France și caravanei publicitare (pagini de Facebook, conturi de Twitter și Google +). În timpul Turului, vor avea loc evenimente specifice în Belgia și Țările de Jos, în special pentru prezentarea noilor anvelope KLEBER, Citilander, la standul KLEBER din orășelul de plecare din Utrecht sau în operare pentru consumatori danezi Euromaster, în timpul etapei Saint-Jean-in-Maurienne-Toussuire, pe 24 iulie.
Alăturați-vă paginii noastre de Facebook: www.facebook.com/LeTourdeKleber

Și nu ezitați să votați pentru caravana KLEBER, să luați parte la concursurile online sau să postați fotografiile dumneavoastră pe http://www.lacaravanepublicitaire.com/!