Tipariti

O reusita 100% la Tour de France pentru Urvic si KLEBER.

Cea de-a 103a editie a Turului Frantei a luat sfarsit dupa 2 saptamani palpitante. 3,519 km de intrecere, adrenalina si suspans, dar si km facuti cu anvelopele KLEBER Quadraxer 2. Bineinteles, Urvic nu putea sa lipseasca de la Tour de France si nu a ratat ocazia sa faca si cateva selfie-uri. Arunca o privire pe pozele de la fata locului:

Tour de France 0
    
Tour de France 2
Tour de France 3

Turul Frantei are o caravana cu o componenta plina de actori importanti, care ii insotesc pe sportivi, iar ca in fiecare an, cu un Urvic pus pe distractie!

Tour de France 5

“Marea Bucla” vrea sa implementeze cele mai bune masuri de siguranta, asa ca Urvic s-a ocupat permanent de presiunea din anvelopele caravanei.

Totusi, evenimentului sportiv i-ar lipsi ceva daca nu ar fi fanii entuziasmati, care pregatesc multe surprise pe parcurs.

O noua pagina din istoria lui KLEBER la Tour de France a fost scrisa. Urvic abia asteapta sa participe si anul viitor si sa se intalneasca cu toti fanii! Echipa KLEBER va ureaza vacanta placuta!

Urmareste-l pe Urvic in septembrie cand apare un nou video din seria #UrvicStories, pe pagina de Facebook letourdeKLEBER.