Tipariti

KLEBER, furnizor oficial al Tour de France în 2016

Numărătoarea inversă a început: a mai rămas o lună până la Tour de France! Pentru al doisprezecelea an consecutiv, marca de anvelope Kleber, furnizor oficial al Tour de France, va intra din nou în acțiune în perioada 4 iulie-26 iulie 2016.

Furnizor oficial al Tour de France, KLEBER va asigura anvelopele pentru cele 40 de vehicule de asistență implicate în cursă și va ajusta presiunile din caravană, astfel încât echipele să se poată deplasa în deplină siguranță. 3519 de kilometri: o adevărată provovare! Urvic, celebrul câine al mărcii KLEBER, se pregătește. Cu 12 milioane de telespectatori, Tour de France este a treilea cel mai important eveniment sportiv mondial, după Jocurile Olimpice și Campionatul Mondial de Fotbal. O șansă extraordinară pentru KLEBER de a-și demonstra performanțele și profesionalismul.

Caravana publicitară, precedată de un boxer uriaș, include 14 caravanieri și 4 vehicule și se plasează pe locul al treilea în topul preferințelor publicului privind caravanele nealimentare. Popularitatea mărcii crește continuu din 1948: anual sunt distribuite 400.000 cadouri, iar ascultătorii posturilor locale de radio și fanii de pe Facebook se luptă să obțină invitațiile oferite de KLEBER celor care doresc să vadă această cursă din interior.

Un dispozitiv digital complet este prevăzut pentru fiecare etapă a cursei, cu publicarea zilnică de articole și cu lansarea de jocuri pe pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/LeTourdeKleber . Va exista totodată o pagină dedicată KLEBER pe site-ul web și în aplicația mobilă a caravanei, iar marca KLEBER se va afla în prim plan pe rețelele sociale oficiale ale Tour de France și ale caravanei publicitare (Facebook, Twitter și Google +). 

Conectați-vă! Dați like pe https://www.facebook.com/LeTourdeKleber/ page și jucați-vă!