Tipariti

Ia parte la provocarea lui Urvic

Dupa 3,516 km parcursi la cea de-a 103a editie a Turului Frantei, Urvic lanseaza un concurs de vacanta pentru toti fanii sai. Hai sa facem selfie!

Multumita anvelopelor KLEBER si implicarii celui mai iubit caine, Urvic, in caravana Turului Frantei , linia de final a fost trecuta pe 24 iulie fara nici o problema. A fost o experienta minunata, iar in fiecare dimineata expertii nostri KLEBER verificau presiunea anvelopelor montate pe autoturismele din Caravana si pe masinile oficiale.  Asa ca acum, Urvic si-a luat o bine meritata vacanta!

Socializare la mare, soare din plin, sucuri de fructe servite pe o terasa…  In perioada 9-23 august mascota KLEBER iti ofera oportunitatea sa ne impartasesti, pe Facebook, poze din vacanta ta, sau si mai bine, poze cu cainele tau in vacanta.

Este foarte simplu:

1)    Mergi pe pagina de Facebook letourdeKLEBER

2)    Fa o poza cu cainele tau, sau chiar fa un selfie cu tine si cainele tau (woofies)!

3)    Publica aceasta poza pe pagina de mai sus printr-un comentariu la postarea care anunta acest concursul

Sunt programate 3 postari, nu le rata ! Poza ta o sa fie prezentata unui juriu KLEBER  care o sa aleaga castigatorii. Ce poti sa castigi? Un kit de vacanta, un kit de vara si 2 mascote Urvic –dimensiune reala. Hai sa facem un selfie ( sau mai bine zis un woofie) !

Ne vedem in septembrie ca sa descoperim impreuna pozele lui Urvic din vacanta. Postam un nou video in curand!