Tipariti

Citroën și Peugeot merg cu anvelope KLEBER

Care este punctul comun dintre Citroën C3, Peugeot 301, Citroën C-Elysium, Citroën Berlingo și Peugeot Partner? Începând cu 2016, aceste mașini ies din fabrică cu anvelope KLEBER.

Dovadă a încrederii pe care cei 2 producători francezi de automobile o acordă de mult timp mărcii KLEBER, anvelopa KLEBER Dynaxer HP3 este acum în echiparea standard pentru 2 modele Peugeot și 3 modele Citroën, la dimensiunile 185/65R15 88T și 195/65/515 91 H. Jean-Loup Tardieu, director tehnic al PSA, explică : “Anvelopa KLEBER Dynaxer HP3 are performanțe foarte bune ca longevitate și siguranță pe carosabil umed, această anvelopă de vară oferind principalele tehnologii utile la un preț foarte bun. A fost oportun să o propunem ca echipare inițială clienților noștri”.

“Citroën și Peugeot au încredere în noi de mulți ani. Peugeot și-a echipat deja vehiculele cu anvelope KLEBER, mărturisește Julien Bonnel, Director Clienți Mari pentru PSA. Marca KLEBER este foarte apreciată de reprezentanții PSA. Clienții lor apreciază propunerea experienței unei mărci europene, seculară și foarte celebră”. Alegerea optima, în fiecare zi. Oferită și pentru Peugeot 208 până la sfârșitul anului.