Tipariti

Anvelopa KLEBER Transpro 4S Anvelopa all-season pentru furgonete usoare

Cu Urvic si noua anvelopa KLEBER Transpro 4S, utilizatorii anvelopei pentru comert si afaceri vor avea o greutate ridicata de pe umerii lor anul viitor, pentru tot parcursul anului. Disponibila in luna februarie 2017, aceasta anvelopa 4-seasons este practic solutia ideala. Nu este necesara schimbarea acestora la jumatatea anului, astfel incat utilizatorii se pot simti usurati si pot ramane concentrati pe dezvoltarea afacerii lor.

Performanta pe tot parcursul anului pentru utilizatorii pentru comert si afaceri
Cu etichetare B (1) pentru franarea pe carosabil umed, anvelopa KLEBER Transpro 4S se pozitioneaza printre cele mai bune din clasa sa. Un sistem de caneluri conectat ajuta la trecerea apei si asigura o mai buna activitate de drum.
La fel de eficienta pe drumurile acoperite cu zapada, anvelopa este certificata 3 PMSF* si M + S ** cu performante la egalitate cu anvelopa KLEBER Transalp 2 (2).

Atingerea Urvic
Alegerea anvelopelor 4-seasons presupune economie de timp si de stres, fara a fi nevoie sa fie schimbate la jumatatea anului. Aceasta este solutia perfecta de compromis pentru vehiculul dumneavoastra, indiferent de sezon. KLEBER Transpro 4S nu este doar practica, ci este, de asemenea, cea mai buna din clasa sa pentru o economie de carburant, in comparatie cu competitorii (3).  Mai multe detalii in februarie 2017.

* Marcarea 3 varfuri de munte si fulg de zapada

** Marcaj Noroi & Zapada

(1) KLEBER Transpro 4S prezinta etichetarea B pentru carosabil umed. Principalii competitori: PIRELLI Carrier All Seasons marcata de la A la B, GOODYEAR Cargo Vector 2 marcata de la A la C, CONTINENTAL Vanco Four Seasons 2 marcata B, MAXXIS MA-LAS VanPro AS marcata C-E. Sursa: Raportul de urmarire produs din iunie, 2016.

(2) In comparatie cu intervalul de iarna KLEBER Transalp 2. Studiul intern Michelin realizat pe 2 dimensiuni: 235/65 16 si 215/65 R16, in Ivalo, la sfarsitul lunii februarie 2016 si in Barcelonnette, la sfarsitul lunii ianuarie in 2016.

(3) KLEBER Transpro 4S prezinta marcare C pentru rezistenta la rulare, egala cu PIRELLI Carrier All Seasons. Alti competitori principali: MAXXIS MA-LAS VanPro AS marcata E-F, GOODYEAR Cargo Vector 2 marcata C-E, CONTINENTAL Vanco Four Seasons 2 marcata E. Sursa: Raportul de urmarire produs din iunie, 2016.