Tipariti

Achiziţii inteligente

Comparaţi prețul cu calitatea! Noile anvelope de vară KLEBER Dynaxer UHP și HP4 oferă performanțe excelente în condiţii de carosabil umed, la un preț excelent. Vă îngrijorează preţul? A face economii este o problemă? Bucurați-vă de lipsa de griji la volan când plecaţi la drum alături de familia dvs.!

Buna gestionare a finanțelor dvs. nu înseamnă că nu trebuie să cheltuiți deloc, ci că trebuie să faceţi achiziţii inteligente. Dacă tot trebuie să achiziţionaţi anvelope de vară, acum puteți alege între două modele de bună calitate, dar şi la un preţ bun.

Noua anvelopă de vară KLEBER Dynaxer UHP are o aderență excelentă, atât pe suprafețele uscate, cât și pe cele umede, oferind siguranță întregii familii pe tot parcursul călătoriei, indiferent de cât de repede se schimbă vremea.

Noua anvelopă KLEBER Dynaxer HP4 este, de asemenea, o anvelopă de vară de înaltă performanță, concepută pentru condiții meteorologice extreme. Tehnologia sa specifică autoblocantă limitează consumul de combustibil, obţinând astfel la un preț bun, atât anvelope sigure, cât şi economie de combustibil.

Cât despre preţ, cel puțin în ceea ce privește anvelopele dvs. KLEBER, nu trebuie să vă faceţi griji. Programul KLEBER TRUST garantează satisfacție 100% sau primiţi toți banii înapoi în 30 de zile. Bucuraţi-vă de vară și de lipsa grijilor ori de câte ori plecaţi la drum.