Tipariti

Alegerea anvelopei in functie de sezon

Atunci cand condiţiile meteo sunt dificile, este bine sa va echipati autovehiculul cu anvelope de iarna. Cand temperatura scade sub 7°C, echipati-va autovehiculul cu 4 anvelope de iarna.

Alegerea unei anvelope de iarna

Atunci cand conditiile meteo sunt dificile, este bine sa va echipati autovehiculul cu anvelope de iarna.

Cand temperatura scade sub 7°C, echipati-va autovehiculul cu 4 anvelope de iarna. Este temperatura la care cauciucul din anvelopa de vara se intareste si pierde aderenta. Acestea sunt adecvate pentru toate conditiile hibernale: drumuri umede, ude, acoperite cu zapada sau cu polei. Echiparea cu anvelope de iarna este o problema de siguranta pentru dvs. si cei din jur.

Cu anvelopele de iarna KLEBER, reduceti distantele de franare si sporiti gradul de siguranta.
Profilul si proportia ridicata de cauciuc natural din anvelopele de iarna pot reduce pana la 50 % distantele de franare. Un autovehicul clasic care se deplaseaza cu 50 km/h pe zapada va avea nevoie de 48 metri pentru a se opri cu anvelopele de vara, si de doar 24 metri gratie anvelopelor de iarna. Ganditi-va...

Contrar unei idei preconcepute, anvelopele de iarna nu se uzeaza mai repede decat cele de vara!

Este recomandabil sa echipati autovehiculul cu 4 anvelope de iarna. Folosind doar 2 anvelope de iarna riscati sa modificati tinuta de drum in conditii hibernale.

Anvelopele de iarna sunt obligatorii in unele tari din Europa. Înainte de a incepe o calatorie asigurati-va ca sunteti in conformitate cu reglementarile locale.

Alegerea unei anvelope de vara

Dupa ce trece iarna, optati pentru anvelopele de vara!