Tipariti

Informatii legale

KLEBER are placerea de a va primi pe site-ul sau.

Acest Site este editat de:

Manufacture Française des Pneumatiques Michelin
Place des Carmes Déchaux
63040 Clermont-Ferrand Cedex 9
Franta

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta nota legala inainte de a consulta site-ul nostru.

Kleber este marca comerciala a Manufacture Française des Pneumatiques Michelin care, in cadrul activitatii sale ce include anvelopele, comercializeaza anvelope cu marca Kleber.

ARTICOLUL 1: OBIECT

Aceasta nota are scopul de a defini modurile in care Kleber pune la dispozitia internautilor site-ul sau de internet www.kleber.ro* si conditiile in care internautii pot accesa si utiliza acest site. Orice accesare a site-ului www.kleber.ro* se face respectand aceasta nota legala pe care Kleber o poate modifica sau actualiza in orice moment. Accesarea si utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului www.kleber.ro* implica acceptarea prezentei note legale. Daca nu sunteti de acord cu clauzele de mai jos, va recomandam sa nu folositi acest site.

ARTICOLUL 2: ACCES LA SITE

Kleber va face toate eforturile pentru ca site-ul sa ramana accesibil, insa fara niciun fel de obligatie. Mentionam ca in vederea intretinerii, actualizarii, si pentru orice alt motiv de natura tehnica, accesul la Site va putea fi intrerupt. Kleber nu este in niciun caz responsabil pentru aceste intreruperi si consecintele care pot deriva din acestea pentru vizitatorul site-ului.

ARTICOLUL 3: DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continuturile (si anume datele, benzile de sunet, informatiile, ilustratiile, logourile, marcile, etc.) care apar sau sunt disponibile pe site-ul www.kleber.ro* sunt protejate de dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si sunt proprietatea exclusiva a editorilor respectivi. Orice copiere, reproducere, reprezentare, adaptare, modificare, difuzare, integrala sau partiala, a continutului site-ului Kleber in general care apartine acestuia din urma sau tertilor, prin orice procedeu, este ilegala cu exceptia unei copii unice, pe un singur calculator si rezervat utilizarii exclusive a persoanei respective. Elementele prezentate pe acest Site pot fi modificate fara preaviz si sunt puse la dispozitie fara nicio garantie de niciun fel, expresa sau tacita, nu pot face loc niciunui tip de despagubiri. Informatiile si imaginile continute in acest site sunt protejate prin copyright © 2013 Kleber sau copyright al partenerilor sai. Logo-urile sunt marci depuse.

 

 

ARTICOLUL 4: UTILIZAREA DOCUMENTELOR

Niciun document provenit de pe site-ul www.kleber.ro*, nu poate fi copiat, reprodus, incarcat, transmis sau distribuit in vreun fel, cu exceptia cazului in care este salvat pe un computer pentru utilizarea dumneavoastra personala si nu in scop comercial. in acest caz specificatiile privind proprietatea trebuie sa ramana intacte. Schimbarea si modificarea acestor documente sau folosirea lor in alte scopuri constituie o incalcare a drepturilor de proprietate ale Kleber sau ale tertilor.

ARTICOLUL 5: POSTA ELECTRONICA

Pentru corespondenta cu Kleber prin posta electronica, vizitatorii site-ului vor trebui sa completeze formularele de corespondenta electronica de pe site-ul le site www.kleber.ro*. Raspunsurile formulate de Kleber la mail-urile primite nu vor putea fi tratate ca si nu vor constitui dovada exercitarii unei activitati de publicitate, promotionala sau comerciala pe teritoriul tarii de destinatie a raspunsurilor.

ARTICOLUL 6: LIMITAREA RESPONSABILITATII

Documentele si informatiile de pe www.kleber.ro* sunt oferite „asa cum sunt” fara nicio garantie expresa sau tacita. Kleber isi rezerva dreptul de a modifica sau de a corecta continutul site-ului sau in orice moment, fara preaviz. Kleber nu va raspunde in cazul contaminarii materialelor informatice ale vizitatorilor in urma propagarii unui virus sau a altor infectii informatice. Utilizatorii site-ului trebuie sa ia toate masurile necesare pentru a-si proteja datele proprii si /sau logistica impotriva virusilor care circula in reteaua Internet. in nici un caz Kleber, angajatii sai, furnizorii sau partenerii mentionati pe site nu pot fi trasi la raspundere ca fiind responsabili pentru prejudicii rezultate din orice activitate contractuala, orice delict, sau orice alta acțiune, referitoare la daune directe sau indirecte, incidentala sau in consecința, sau indiferent de natura sau pentru orice prejudiciu, in special de natura financiara sau comerciala, rezultat din utilizarea site-ului sau a informațiilor obținute de pe site-ul sau.

Site-ul www.kleber.ro* poate contine link-uri simple sau complexe catre site-uri partenere ale Kleber sau ale tertilor. Kleber nu are niciun control asupra acestor site-uri si, in consecinta, nu-si asuma nicio responsabilitate cu privire la disponibilitatea lor, la continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau de la aceste site-uri. De asemenea, Kleber nu va fi in niciun fel responsabil pentru daunele directe sau indirecte care ar putea aparea cu ocazia accesului vizitatorilor la site-ul partenerului sau a utilizarii acestui Site, nerespectarii continuturilor si serviciilor care reglementeaza sau aduce atingere drepturilor tertilor. Kleber isi declina orice responsabilitate cu privire la informatiile, materialele, programele site-urilor legate prin link hypertext la Site-ul www.kleber.ro*.
Anumite informatii prezentate pe Site sunt oferite de furnizorii externi ai Kleber. Continuturile si serviciile oferite de furnizorii Kleber pe site-ul www.kleber.ro* sunt responsabilitatea exclusiva a furnizorilor mentionati. Prin urmare Kleber nu va putea fi tras la raspundere pentru erorile, intreruperile sau intarzierile in transmiterea informatiilor si a consecintelor acestora.

ARTICOLUL 7: JURISDICTIA INSTANTELOR JUDECATORESTI SI LEGEA APLICABILA

Orice diferend cu privire la site sau acest aviz juridic va fi adus in fața Tribunalului Clermont-Ferrand, guvernat si analizat conform legii franceze pe fond, indiferent de regulile conflictului de legi. Utilizand Site-ul www.kleber.ro* va dati acordul expres pentru aplicarea acestei clauze jurisdictionale. in cazul in care oricare din prevederile prezentului Aviz juridic va fi considerata ilegala, nula sau inaplicabila din orice motiv, aceasta va fi considerata ca nefacand parte din acest aviz juridic si nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.
 
* si/sau www.kleber.com*
 
 
Editor Site:

Manufacture Française des Pneumatiques Michelin
Place des Carmes Déchaux
63040 CLERMONT FERRAND
FRANtA
Telefon: (33)4 73 32 20 00
855 200 507 R.C.S. Clermont-Ferrand
 

Director publicare:

Kleber
Place des Carmes
63000 Clermont Ferrand

Gazduire:

Microsoft Ireland Operations Ltd.
One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown,
Dublin 18, D18 P521,
Ireland
Tel: +353 1 7063476