You are using a web browser not supported
You are using a website browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intented. This may result in strange behaviors when browsing round. Use or updgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+

Alegeți un program Trust 

 

 

Selectați o țară

Nu trebuie sa mai ezitati! Nu doar performantele excelente ale produselor noastre, ci si KLEBER TRUST va asigura satisfactie 100% sau returnarea banilor in termen de 30 de zile pentru fiecare anvelopa.

 

CUM FUNCTIONEAZA TRUST

1
Achizitionati

2 sau 4 anvelope KLEBER

2
Reveniti la distribuitorul dumneavoastra de anvelope

(Punctul de achizitie de unde au fost cumparate si montate anvelopele KLEBER) in cazul in care nu sunteti multumit, in termen de 30 de zile, si solicitati specialistului in anvelope sa demonteze anvelopele. *

3
Completati formularul de cerere

facand click pe butonul „Solicita rambursare” de mai jos si anexati toate documentele pentru a primi banii inapoi.

FORMULARUL DE CERERE

PROFILUL ANVELOPEI
 • Vara
 • Iarna
 • All Season
Factura pentru anvelopele achizitionate si pentru montare (JPG / PDF max 5Mo)
Factura pentru demontarea anvelopelor (JPG / PDF - max 5Mo)
Imaginea anvelopelor returnate demontate si taiate/distruse (JPG / PDF - max 5 Mo)

TERMENI SI CONDITII SAU GARANTIA SATISFACTIEI KLEBER TRUST

 

Michelin va ofera sansa de a incerca 2 sau 4 anvelope KLEBER, achizitionate in termenul de valabilitate a ofertei, pe o perioada de 30 de zile de la data achizitiei (data indicata pe factura). In cazul in care nu sunteti pe deplin multumit, va vom rambursa pretul intreg de achizitie, printr-un virament bancar. Termenul de valabilitate a ofertei: din 1 ianuarie pana in 31 decembrie 2022.

 

In cazul in care nu sunteti pe deplin multumit de anvelopele dumneavoastra, va vom rambursa 100% din pretul de achizitie, daca ati achizitionat in acelasi timp (respectiv pe o singura factura) 2 sau 4 anvelope KLEBER identice (pentru autoturisme, vehicule 4x4, SUV, vehicule utilitare usoare, anvelope de vara/all-season/de iarna) (denumite in continuare „Anvelopele”) conform urmatorilor termeni:

 

1. Trebuie sa fiti persoana fizica sau societatea care a achizitionat (pe o singura factura) cele 2 sau 4 Anvelope identice.

 

2. Achizitia anvelopelor trebuie sa se realizeze in termenul de valabilitate al programului de garantie, care este valabil incepand din 3 aprilie pana in 31 decembrie 2023, pentru orice achizitie efectuata de o persoana fizica sau de o societate (denumita in continuare: „Participantul”) la unul dintre distribuitorii participanti KLEBER. Anvelopele trebuie sa fie achizitionate de la un  distribuitor aflat in ROMANIA si care participa la aceasta Garantie a Satisfactiei KLEBER TRUST. Oferta se limiteaza la o singura cerere de rambursare per persoana  sau pe societate (maxim 4 anvelope).

 

3. Daca, in perioada de 30 de zile de la data achizitionarii Anvelopelor, nu sunteti pe deplin multumit de Anvelope, solicitati distribuitorului de la care ati achizitionat Anvelopele sa le demonteze. In acest moment, anvelopele devin proprietatea Michelin. Pentru a folosi Garantia Satisfactiei KLEBER, trebuie sa faceti urmatoarele, in termen de 30 de zile de la data achizitionarii Anvelopelor:

 •  trebuie sa ii cereti distribuitorului de la care ati achizitionat Anvelopele sa le demonteze/indeparteze;
 • accesati www.kleber.ro sau www.kleber-tyres.com si completati datele necesare din formularul de cerere, pentru a activa Garantia Satisfactiei KLEBER TRUST si anexati urmatoarele documente:
 1. Imagine scanata sau poza dupa Factura pentru Anvelopele achizitionate. Datele si informatiile privind participantul si distribuitorul trebuie sa fie indicate in mod clar pe factura, iar poza sau imaginea scanata trebuie sa fie lizibila;
 2. Imagine scanata sau poza dupa Factura pentru montarea Anvelopelor. Factura pentru montare si factura de achizitie a Anvelopelor pot fi una si aceeasi si trebuie sa fie lizibila;
 3. Imagine scanata sau poza dupa Factura pentru demontarea Anvelopelor. Montarea si demontarea Anvelopelor trebuie sa se realizeze la acelasi distribuitor si trebuie sa fie lizibila.
 4. Contul bancar, numarul si alte informatii** ale participantului, astfel incat Michelin sa poata realiza rambursarea conform celor indicate pe pagina web;
 5. Poze cu Anvelopele distruse, acestea fiind distruse de reprezentantii corespunzatori ai distribuitorului.

 

Toate costurile si cheltuielile legate de ajustare, montare si demontare vor fi suportate de participant, nu de Michelin.

 

4. Vi se va rambursa suma achitata la achizitia Anvelopelor, inclusiv TVA, prin virament bancar, in termen de 8 saptamani de la primirea cererii dumneavoastra de rambursare. Rambursarea va fi efectuata de o parte terta - agentie care desfasoara activitati in numele Michelin, pentru realizarea rambursarii.  Agentia este Custom Solutions, cu adresa Aix en Provence 500 517 776 (00042) - TVA FR 33 500 517 776 - APE 7311 Z 2/2 Z.I. Rousset, 135 avenue Victoire, 13790 ROUSSET, e-mail: contact@customsolutions.fr.

 

5. Anvelopele demontate vor fi distruse de distribuitor, in conformitate cu legislatia relevanta. Acestea nu vor fi eliminate, transferate sau revandute.

 

6. Vi se va rambursa pretul de achizitie al Anvelopei (in cazul achizitionarii de roti complete, pretul nu include janta). Nu vom lua in considerare daunele rezultate prin vandalism, in urma unui accident sau datorate tratamentului necorespunzator. Garantia Satisfactiei KLEBER TRUST este valabila in Romania pentru o singura cerere de utilizator si de vehicul dupa prezentarea facturii datate in original, care contine datele de contact ale clientului care a inaintat-o.

 

Nu vom compensa costurile asociate returnarii sau demontarii anvelopei. Facturile trebuie sa fie emise pe numele unui client, sa fie complete si sa contina detalii complet lizibile ale datelor, de asemenea trebuie sa contina antetul societatii. In caz contrar, factura va fi considerata nevalida. Orice solicitari incomplete, ilizibile sau frauduloase, sau orice solicitari primite in afara intervalului stabilit, din teritorii (tari de achizitie) care nu intra in sfera de acoperire a ofertei, sau solicitarile legate de referinte ale produselor care nu intra in sfera de acoperire a acestei oferte vor fi considerate nevalide.      

 

Orice solicitari transmise, care sunt incomplete, ilizibile, care nu respecta limitele de timp, termenele stipulate in oferta, sau care nu respecta zona geografica (de cumparare sau de rezidenta) vor fi respinse.

 

7. Informatiile stocate de Michelin in conformitate cu cadrul legal aplicabil se folosesc exclusiv in scopul ofertei de garantie. Pentru informatii referitoare la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa vizitati: www.kleber.ro , sectiunea numita „Confidentialitate”. Introducerea datelor personale ale participantilor este esentiala pentru participarea la aceasta campanie. Prin urmare, persoanele care isi exercita dreptul de a ridica obiectii in ceea ce priveste stocarea datelor cu caracter personal ale acestora inainte de termenul de valabilitate al acestei oferte renunta la dreptul lor de a participa la aceasta oferta si declara ca au luat cunostinta, in acest context, de faptul ca orice returnari sunt excluse.

 

Informatiile colectate in cadrul acestei oferte vor fi utilizate exclusiv de Michelin si de agentia care actioneaza in numele sau.

 

8. Michelin nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care oferta nu se poate desfasura conform termenilor si conditiilor specificate, din cauza producerii unor incidente independente de vointa sa, precum infectarea cu virusi, detectarea unor erori, probleme in retea, probleme provocate de accesarea datelor de catre persoane neautorizate, fraude, probleme tehnice si/sau probleme referitoare la serviciu postal sau daca societatea este constransa sa isi incheie oferta, sa isi scurteze termenul de valabilitate sau sa il prelungeasca, sa refuze sau chiar sa modifice termenii de valabilitate prezentati in prezenta.

 

De asemenea, Michelin nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care, din cauza unei probleme tehnice, participantul nu poate accesa site-ul web mentionat mai sus, daca datele sale cu caracter personal, necesare pentru completarea formularului de retur s-au pierdut, daca transferul acestora este intarziat, daca aceste date sunt incorecte sau incomplete.

 

9. Participarea la aceasta oferta impune ca participantul sa accepte mai intai termenii si conditiile, fara limitari sau rezerve. Michelin isi rezerva dreptul, in cazul unor dificultati de interpretare sau de aplicare a acestor termeni si conditii de participare, de a exclude acei participanti care au actionat in mod evident incorect.

 

10. Michelin isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment si fara notificare prealabila, sfera de cuprindere a ofertei sale sau termenii si conditiile sale.

 

**Alte informatii: Nume, Prenume, Adresa, Cod Postal, Oras, e-mail, numar de telefon, numele dealer-ului/distribuitorului de la care s-au achizitionat anvelopele, dimensiunea si tipul anvelopelor achizitionate, data achizitiei, contul bancar, banca, motivul nemultumirii;

 

11. Michelin este deosebit de interesat de respectarea vietii private a vizitatorilor si utilizatorilor paginilor sale de internet. Acest document descrie practicile adoptate de Michelin cu privire la datele cu caracter personal pe care compania le poate colecta, utilizarea acestora si persoanele pentru care sunt colectate. Cu toate acestea, fiecare pagina de internet Michelin are un obiectiv diferit si caracteristici proprii. Daca un anumit site internet Michelin solicita date personale suplimentare, veti fi informat in legatura cu acest lucru pe site-ul respectiv.

 

Date cu caracter personal

In general, puteti accesa paginile internet ale Michelin fara a fi nevoie sa furnizati informatii cu caracter personal. Pentru a va satisface nevoile, Michelin va poate solicita sa furnizati date cu caracter personal, de exemplu, pentru a stabili o corespondenta sau pentru a procesa o comanda. In special, este vorba de coordonatele dumneavoastra (nume, adresa, numar de telefon, adresa electronica, etc.) si de alte informatii specifice precum: numar de identificare, parola sau informatii bancare.

 

Colectarea datelor cu caracter personal

Michelin nu colecteaza date cu caracter personal decat in scopuri precise, explicite si legitime si nu prelucreaza apoi aceste date intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri. Atunci cand colecteaza date cu caracter personal, Michelin informeaza persoana in cauza in momentul sau inainte de colectare si inainte de a le utiliza in scopurile definite. Michelin se angajeaza sa nu prelucreze decat date cu caracter personal adecvate, pertinente si neexcesive in raport cu scopurile pentru care sunt colectate. Michelin va adopta toate dispozitiile necesare pentru ca datele cu caracter personal prelucrate sa fie exacte si actualizate, daca este cazul.

 

Utilizarea datelor colectate pe site-urile Michelin

Michelin utilizeaza datele cu caracter personal in limita stricta a scopurilor in care au fost colectate. Drept exemplu, Michelin va poate solicita date cu caracter personal pentru a:

 

 • Va furniza informatii privind produsele si serviciile
 • Executa si urmari tranzactiile dumneavoastra
 • Participa la aspectele interactive ale site-urilor
 • Comunica si dezvolta relatii comerciale cu dumneavoastra

Michelin se angajeaza sa nu utilizeze datele cu caracter personal in scopuri de prospectare comerciala fara a obtine in prealabil consimtamantul dumneavoastra.

 

Destinatarii datelor cu caracter personal

Destinatarii datelor dumneavoastra personale se limiteaza exclusiv la persoanele abilitate sa cunoasca aceste date datorita functiilor pe care le ocupa. Michelin va poate cere date cu caracter personal impreuna cu furnizorii sau prestatarii de servicii la care apeleaza Michelin pentru a va procesa comanda. Acestia din urma sunt obligati contractual sa respecte confidentialitatea si siguranta datelor pe care le pot primi si sa nu le utilizeze decat in scopurile misiunii care le-a fost incredintata.    Michelin se angajeaza de asemenea sa nu vanda, inchirieze sau cedeze unor terti datele cu caracter personal fara aprobarea dumneavoastra, cu exceptia, in special, a urmatoarelor cazuri: in aplicarea unei decizii judiciare sau administrative, pentru a se conforma legislatiei aplicabile, pentru a proteja drepturile si bunurile Michelin.

 

Durata de pastrare

Michelin pastreaza datele cu caracter personal doar atat timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor in care au fost colectate sau atat timp cat prevede legea in vigoare.

 

Dreptul de acces, modificare, stergere si opozitie

Puteti solicita in orice moment ca Michelin sa va acorde dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc. Beneficiati de asemenea de dreptul de modificare sau stergere a acestor date si de dreptul de a va opune, din motive intemeiate, la prelucrarea datelor susmentionate. In ceea ce priveste prospectarea comerciala, puteti utiliza dreptul de opozitie fara nicio justificare. Pentru a beneficia de aceste drepturi, adresati-va administratorului site-ului internet in cauza si/sau responsabilului pentru confidentialitatea datelor.

 

Securitatea datelor

Michelin a implementat masuri de protectie pentru a asigura confidentialitatea, securitatea si integritatea datelor cu caracter personal care va privesc. Accesul la datele cu caracter personal este limitat angajatilor care trebuie sa le cunoasca si care au participat la o formare cu privire la normele in materie de confidentialitate. In cadrul unui site comercial, colectarea coordonatelor bancare se realizeaza intotdeauna cu ajutorul unor procedee eficiente si legale de securizare a platilor: aceste masuri pot consta in codarea SSL (pentru a face datele ilizibile de altii) in timpul colectarii sau transferului de date confidentiale. Aceste coordonate vor fi utilizate doar pentru plata online si nu vor fi pastrate. Michelin vegheaza indeosebi ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa nu fie modificate, afectate sau accesibile pentru terti.

 

Cookies

Michelin colecteaza date referitoare la utilizarea site-urilor internet pentru a oferi servicii mai bune vizitatorilor si utilizatorilor lor, prin utilizarea de „cookies” - fisiere pe care navigatorul de internet le copiaza pe hard discul dumneavoastra atunci cand accesati un site. Fisierele cookies nu permit identificarea dumneavoastra personala. Datele inregistrate pot fi paginile consultate, date si ora consultarii si alte date de monitorizare. Puteti seta navigatorul astfel incat sa va informeze in legatura cu prezenta cookies-urilor, lasandu-va astfel libertatea de a le accepta sau nu. De asemenea, puteti seta navigatorul pentru a dezactiva cookies-urile.

 

Transferurile internationale de date cu caracter personal

Michelin este un grup international care detine baze de date in diferite tari in care functioneaza. Michelin poate transfera datele cu caracter personal in cadrul grupului intr-una din bazele sale de date sau catre partenerii externi situati in afara tarii dumneavoastra de resedinta. Intrucat nivelul de protectie a datelor nu este uniform la nivel mondial, nu transmitem datele catre societati ale grupului Michelin sau catre societati care nu fac parte din grupul Michelin, cu sediul in afara Uniunii Europene, decat in cazul in care aceste societati ofera acelasi nivel de protectie privind datele cu caracter personal sau un nivel similar celui oferit de Michelin. Pentru transferurile in interiorul grupului Michelin, au fost adoptate reguli interne care incadreaza transferurile de date provenind din Uniunea Europeana. Faceti clic pe "BCR " pentru a vedea aceste reguli in detaliu. Transferurile de date in exteriorul grupului fac obiectul unor contracte pentru a garanta un nivel de protectie similar celui din tara dumneavoastra de resedinta.

 

Servicii interactive

Anumite pagini de internet Michelin contin functii interactive (chat, forum, etc.). Puteti utiliza aceste functii prin completarea unui formular de inscriere. Formularul solicita unele date cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon, adresa electronica. Aceste date sunt colectate doar in scopul de a ameliora serviciile interactive si a va raspunde nevoilor. Utilizatorii inscrisi la aceste servicii pot avea acces la informatiile furnizate  in timpul inscrierii si pot modifica sau sterge in orice moment informatiile furnizate.

 

Minori

Paginile de internet Michelin nu sunt in general destinate persoanelor sub 18 (optsprezece) ani. Daca sunteti minor, va rugam sa nu transmiteti informatii personale fara aprobarea parintilor.

 

Link-uri spre alte pagini de internet

Paginile de internet Michelin pot contine link-uri spre alte site-uri. Michelin nu controleaza aceste site-uri si nu poate fi considerat raspunzator pentru practicile lor in materie de confidentialitate sau pentru continutul lor. Din acest motiv, va recomandam sa va informati cu privire la politicile acestor site-uri in ceea ce priveste protectia datelor inainte de a le utiliza sau de a le furniza date cu caracter personal.

 

Copyright si marci

Consultati conditiile de utilizare pentru a obtine mai multe informatii.

 

Acceptarea prezentelor practici

Prin utilizarea acestui site, acceptati prezentele practici. Daca nu acceptati termenii acestor practici, nu utilizati site-ul si nu furnizati date cu caracter personal.

 

Modificari

Prezentele practici au fost actualizate pe data de 8 martie 2011. Orice modificare va fi publicata aici si va intra in vigoare la publicarea ei. Din acest motiv va rugam sa consultati periodic aceasta pagina.