You are using a web browser not supported
You are using a website browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intented. This may result in strange behaviors when browsing round. Use or updgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+

KLEBER QUADRAXER 2

Investește pe tot parcursul anului în momentele care chiar contează pentru tine.

 

Află de ce ar trebui să treci la anvelope all-season

 

 

Urmează-l pe boxerul Kleber prin toate anotimpurile

 

Vezi video-ul ultimei campanii în care mascota noastră, boxerul Kleber, este acompaniat de anvelopele all-season, o alegere sigură și de încredere, indiferent de sezon.

 

Kleber - Trusted in All Seasons 2021

TVC 44 video 4K Romania Social Media Desktop 16x9

Anvelope create pentru toate sezoanele

 

Cu anvelopele all-season poți pleca în vacanță mai des și te poți bucura de timp alături de familia ta: performând pe orice fel de suprafață și omologate pentru a fi folosite pe zăpadă, anvelopele all-season sunt în mod clar mai economice: nu este nevoie să schimbi anvelopele după fiecare sezon. Astfel poți conduce fără griji. 

snow ice

snow ice

ZĂPADĂ / GHEȚĂ

O demarare și o frânare pe zăpadă bune datorită lamelelor de pe banda de rulare care consolidează aderența și a pivoților care o optimizează.

 

rain

rain

PLOAIE

O structură compusă din caneluri în forma de V care îmbunătățește performanța pe suprafețe umede*, având unul dintre cele mai bune rezultate printre anvelopele all-season**. Distanță de frânare redusă cu până la 1.6 m**.

dry surface

dry surface

SUPRAFAȚĂ USCATĂ

Blocuri masive de cauciuc ce cresc rigiditatea pe drumuri uscate și reduc distanța de frânare pe drumuri uscate cu până la 3.5m datorită pivoților care optimizează suprafața de contact dintre anvelope și drum*** 

bg 2x

bg 2x

Anvelope omologate pentru a rula pe zăpadă

 

Toate anvelopele all-season sunt create pentru a rula pe drumuri acoperite de zăpadă, umede, dar și uscate. Mai mult, anvelopele precum KLEBER Quadraxzer 2 au certificările 3PMSF* și M+S**. Ce înseamnă acest lucru?

 

 

 

Marcajul 3PMSF* pentru zăpadă

 

Certificarea 3PMSF* a anvelopelor all-season KLEBER Quadraxer 2 reprezintă o garanție a siguranței și mobilității pe zăpadă. Această certificare este oferită anvelopelor de către un laborator independent după realizarea unor teste privind performanța, siguranța și mobilitatea pe zăpadă. 

 

 

Marcajul M+S* pentru zăpadă și drumuri noroiase

 

Certificarea M+S* indică faptul că anvelopa este mai potrivită pentru drumuri înzăpezite sau noroioase decât o anvelopă de vară. Vestea bună este că anvelopa c KLEBER Quadraxer 2 are și această certificare.

 

* Marcajul “3 Peak Mountain Snow Flake”, certificare pentru iarnă.

** “Mud & Snow”

rectanglx

rectanglx

Economisește bani, călătorește mai mult

 

Patru anvelope all-season înlocuiesc de fapt 8 anvelope. Anvelopele all-season sunt și anvelope de vară și de iarnă. Așadar, economisești un set de anvelope într-un an. 

rectangle 2x

rectangle 2x

Nu îți schimbi anvelopele în fiecare sezon, conduci fără griji

 

Anvelopel all-season au avantajul de a te scăpa zilnic de griji. Cu anvelope all-season nu trebuie să te mai duci la un service auto pentru a schimba anvelopele după fiecare sezon.  Fără alte drumuri la service la începutul iernii sau verii: odată înstalate anvelopele tale all-season, ești liber să conduci cu ele pe tot parcursul anului!

 

Vrei mai multe?

map

map

 

Creată în Franța, produsă în Europa

 

Anvelopele all-season KLEBER Quadraxer sunt anvelope europene! Știai? Anvelopele KLEBER sunt create în Clermont-Ferrand, în France.

ITW 74 Interview KLEBER team All together Romania 16x9

În culisele Quadraxer 2

 

La KLEBER ne depășim în mod constant limitele pentru a oferi tot ce este mai bun mașinii tale. Descoperă munca echipei din spatele creării anvelopei Quadraxer 2.

O anvelopă votată de public

KLEBER QUADRAXER 2

Cel mai bun ALIAT al tău, anvelopa pentru 4 anotimpuri

kleber quadraxer 2 vue 3 4 face
(499) evaluare
KLEBER CITILANDER

De încredere tot anul în modul SUV

citilander vue 3 4 235 65 r17 hd
(74) evaluare
KLEBER TRANSPRO 4S

"THE" All seasons tyre for light trucks

transpro 235 65r 16c de 3 4 nb
(20) evaluare

Legal mentions:

 

*  Etichetare îmbunătățită de la C la B prin comparație cu generația anterioară KLEBER Quadraxer. Sursa: Product Tracking Report August 2015.

** B umed = cea mai bună clasă din piața deținută de o anvelopă all-season; atenție, nu pentru toate dimensiunile, ci doar pentru 15"+

*** Distanță de frânare redusă cu până la 3,5m, adică 9% mai puțin prin comparație cu generația anterioară KLEBER Quadraxer, pe dimensiunea 205/55 16 91H. Test inter realizat de Grupul Michelin pe 26 Ianuarie 2015, pe circuitul de la Fontange.